BosanskiEnglishItalianoFrançaisDeutschEspañolTürkçeالعربية
Odaberite jezik
logo

Dubliner Irish Pub

Menu
The provided API key is invalid.
Socijalne mreže

The Dubliner Irish Pub-u u Sarajevu je jedna od onih priča koje u sebi nose puno emocija i ljubavi.
Naime, prije nekoliko godina, jedan Sarajlija odlučio je da ode u Irsku na putovanje, a tamo je doživio nešto što će ga zauvijek promijeniti. Naime, zaljubio se u predivnu Irkinju i odlučio je da se oženi njome. Godinama su zajedno živjeli u Irskoj i uživali u svemu što ta zemlja nudi. Pored međusobne zaljubljenosti i povezanosti, zaljubili su se i povezali sa kulturom Irskog Pub-a i svemu onome što on pruža.
No, nakon nekog vremena, Irkinja je počela da se interesuje za Sarajevo, grad iz kojeg je njezin suprug potekao. Kako je vrijeme prolazilo, želja da se preseli u Sarajevo postajala je sve jača. Jednog dana, supružnici su odlučili da ispune svoj san i otvore prvi pravi irski pub u Sarajevu.
The Dubliner Irish Pub, kako su ga nazvali, bio je mjesto gdje su gosti mogli uživati u pravom irskom točenom Guinness pivu i Jameson whiskeyu, ali i u autentičnoj irskoj atmosferi. Nakon što su otvorili svoj pub, supružnici su svojim gostima prenosili svoju ljubav prema Irskoj, ali i prema Sarajevu.
The Dubliner Irish Pub brzo je postao popularno mjesto među Sarajlijama i turistima, koji su u njemu uživali u toplini domaće atmosfere, ali i u autentičnoj irskoj kulturi.
Danas, The Dubliner Irish Pub predstavlja pravo mjesto za sve ljubitelje irske kulture i tradicije. Svojom ponudom pravog irskog Guinness piva i Jameson whiskeya, ali i autentičnim dekorom, muzikom i atmosferom, ovaj pub predstavlja nezaobilaznu destinaciju za sve koji žele doživjeti istinski irski ugođaj, čak i ako se nalaze na drugoj strani svijeta."

Copyrights Skeniraj.ba 2024. Dizajn by VirtualDizajnStudio
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram